« Terug naar Blog

Dit zijn de leukste uitjes voor in de herfstvakantie


In de herfstvakantie kun je er voor kiezen lekker thuis te blijven. Activiteiten voor in en om het huis worden steeds populairder. Maar je kunt natuurlijk ook wel een dagje er op uit trekken en een uitje plannen. Omdat je bij ons online geld kunt verdienen hopen we je al een beetje op weg geholpen te hebben met je vakantievoorbereidingen, maar we geven je graag nog wat leuke tips.

Speciale herfstactiviteiten

Tijdens de herfstvakantie worden er talloze speciale activiteiten georganiseerd. Omdat de herfstvakantie dé vakantie is voor ouders om met hun kinderen kleine uitjes te plannen, hebben veel attractieparken speciale herfstprogramma’s. Oktober staat dan ook bol van de leuke uitjes.

Het Museon in Den Haag heeft bijvoorbeeld de tentoonstelling “Babydieren, jong geleerd oud gedaan”, over de schattigste kleine dieren. Een tentoonstelling die het leven van de kleine dieren laat zien van geboorte tot een zelfstandig leven. Bovendien biedt het Museon leuke activiteiten zoals zelf knuffeldieren maken.

In Den Haag vind je ook Madurodam. Dat is de perfecte locatie voor een dagje uit met de kinderen. Naast de bekende kleine versies van alle bezienswaardigheden in Nederland biedt de miniatuurstad ook steeds meer andere activiteiten, zo blijft het park met haar tijd mee gaan.

Online geld verdienen voor wat extra’s is heel gemakkelijk

Bij OpinieLand belonen we alle deelnemers aan een vragenlijst steeds met punten. Die kun je dan weer gebruiken om een dagje uit te plannen, of om alvast de juiste kleding aan te schaffen voor het herfstweer.

Online geld verdienen is bij ons extra makkelijk, doordat we je inzet altijd waarderen. Kijk eens in je account bij de beschikbare vouchers om te zien of er een webshop bij zit waar jij je herfstkleding kunt aanschaffen. Met vouchers voor onder andere H&M, Jeans Centre, V&D en Zalando moet dat vast lukken.

Sprookjesachtige herfst

In het Gelderse Arnhem is er eind oktober een Sprookjesfestival, bij de opening zijn er verschillende sprookjesachtige kinderfilms te zien. Het festival heeft voor de actievere bezoeker bijvoorbeeld ook nog een fietsroute, waarmee je langs sprookjesachtige locaties in de omgeving komt.

Oktober is ook de maand van Halloween en daarom organiseert De Pompoenerie de Pompoendagen. Kinderen kunnen bij deze boerderij in Drenthe dan zelf aan de slag met het uithollen van een pompoen. Ze leren dan stap voor stap hun eigen griezelige lantaarn maken.

We horen graag welke tips je nog meer hebt en natuurlijk hoe je herfstvakantie is bevallen. We zien je graag weer terug voor een van onze online vragenlijsten. Bij ons kun je altijd blijven verdienen met het geven van je mening en je kunt kans maken op de hoofdprijs van 2000 Euro in onze prijstrekking. Dat is natuurlijk helemaal een mooi extraatje.

« Terug naar Blog

Registreer vandaag!

of voer hier je gegevens in
Selecteer geslacht
Ik heb het Privacybeleid en de Algemene Voorwaarden gelezen, begrepen en akkoord bevonden. Ik begrijp dat ik e-mails zal ontvangen over relevante enquĂȘtes en updates van het lidmaatschap als ik gebruik wil maken van de dienst.
Ik geef toestemming voor het verzamelen, gebruiken en delen van mijn profielgegevens ten behoeve van deelname aan marktonderzoek. U kunt zich te allen tijde uitschrijven.