« Terug naar Blog

De eenvoudige manier om online geld te verdienen


Meedoen met onderzoeken heeft veel voordelen

Of je nu huisman of –vrouw bent, of je nu werkt, of juist gepensioneerd of student bent: voor iedereen hebben online vragenlijsten mooie voordelen. Daarnaast is het ook nog een manier om eenvoudig online geld te verdienen. Dat kan omdat jouw mening belangrijk is voor bedrijven om nieuwe beslissingen te kunnen maken.

Dat is het belangrijkste aan meedoen met online vragenlijsten: jouw invloed op organisaties. Wanneer je niets van je kunt laten horen, kunnen producten en diensten ook niet op jouw mening worden afgestemd. Met de online vragenlijsten die je invult zorg je er voor dat ook jouw stem wordt gehoord, en die heeft meer invloed dan je misschien denkt.

Jouw antwoorden hebben namelijk direct impact op de beslissingen binnen bedrijven. Wij zorgen er op onze beurt voor dat je voor je voor je mening wordt beloond.

De beloningen bij online onderzoeken

Bij OpinieLand waarderen we jouw medewerking: doordat je bij ons meedoet aan online vragenlijsten kunnen we dagelijks jouw omgeving verbeteren. Je hulp waarderen we dan ook graag met OpinieLand punten die je kunt inwisselen voor waardebonnen voor winkels als Kruidvat, Praxis, Zalando en bol.com. Dat is dus een eenvoudige manier van online geld te verdienen.

Je kunt er ook voor kiezen mee te dingen naar onze kwartaalprijs van €2000, wanneer je meedoet maak je elke drie maanden kans op die geldprijs. Een mooi extraatje dat je verdient met het meedoen aan enquêtes.

De beste waardering is het feit dat je resultaat ziet van je werk. Omdat je mening direct wordt gebruikt in nieuwe ontwikkelingen, zie je snel resultaat van jouw mening over producten.

In plaats van waardebonnen kun je er ook voor kiezen je punten om te zetten in tegoed op je PayPal account of in iTunes tegoed. Wanneer je een gecontroleerd PayPal account hebt kun je zo het meedoen aan vragenlijsten omzetten in geld dat je online gemakkelijk kunt gebruiken. Zorg er dan voor dat je bij PayPal een creditcard hebt toegevoegd heeft en de procedure voor ‘uitgebreid gebruik’ doorloopt. Je kunt dan gelijk je kunt eenvoudig je OpinieLand punten omzetten naar geld op jouw rekening.

Je steunt een goed doel

Sinds het begin van OpinieLand vinden we het belangrijk dat we met onze onderzoeken ook goede doelen een steuntje in de rug geven. Daarom doen we een donatie aan een goed doel voor elke vragenlijst die je bij ons invult. Met het meedoen aan online vragenlijsten verdien je dus niet alleen geld; je steunt er ook een goed doel mee. Dat kost je geen punten: we doen altijd zelf een donatie voor iedere vragenlijst die je hebt ingevuld. Je spaart en doneert dus tegelijk.

Met de deelname aan online onderzoeken zorg je er voor dat producten en diensten beter bij je aansluiten, steun je goede doelen en gun je jezelf iets extra’s doordat je spaart voor waardebonnen of PayPal en iTunes tegoed.

« Terug naar Blog

Registreer vandaag!

of voer hier je gegevens in
Selecteer geslacht
Ik heb het Privacybeleid en de Algemene Voorwaarden gelezen, begrepen en akkoord bevonden. Ik begrijp dat ik e-mails zal ontvangen over relevante enquĂȘtes en updates van het lidmaatschap als ik gebruik wil maken van de dienst.
Ik geef toestemming voor het verzamelen, gebruiken en delen van mijn profielgegevens ten behoeve van deelname aan marktonderzoek. U kunt zich te allen tijde uitschrijven.