« Terug naar Blog

Zo kun je geld verdienen bij OpinieLand


Met het meedoen aan vragenlijsten bij OpinieLand kun je leuk iets extra’s verdienen. Maar wist je ook dat online geld verdienen met het geven van je mening ook echt heel eenvoudig gaat? Voor het volledig invullen van iedere vragenlijst krijg je direct punten die je kunt gebruiken om bijvoorbeeld vouchers of iTunes tegoed aan te schaffen.

Een van de leukste onderdelen van OpinieLand is dat je kunt meedoen aan een prijstrekking. Door mee toe doen aan die prijstrekking maak je elk kwartaal kans op maar liefst 2000 Euro.

Zo werkt het

Meedoen aan de prijstrekking is heel gemakkelijk. Op die manier maak je steeds kans om gemakkelijk geld te verdienen. Met de punten die je krijgt uit de beloningen voor je deelname aan de onderzoeken kun je loten kopen in onze prijstrekking. Je kunt zelf beslissen hoeveel loten je elk kwartaal koopt.

Met die loten ding je direct mee naar de hoofdprijs: een eenvoudige manier om kans te maken op een mooie kwartaalprijs.

Je kunt er natuurlijk ook voor kiezen je punten op een andere manier te besteden. De punten zijn bij ons inwisselbaar voor geld door gebruik te maken van PayPal, of je kunt kiezen voor cadeaubonnen. Dan kun je kiezen uit vouchers voor bekende online shop als Bol.com, Zalando, Coolblue en vele andere winkels.

“Wat gebeurt er als ik gewonnen heb?”

Wanneer je de winnaar bent van onze kwartaalprijs krijg je bericht van ons. Daarnaast maken we ook op onze website bekend wie de winnaar is. Zodra de winnaar zijn of haar prijs heeft geaccepteerd, maken we de naam bekend in het ‘Winnaars’ gedeelte van OpinieLand.

Voor de loterij gelden een aantal vastgestelde regels, die je vindt bij de ‘voorwaarden prijstrekking'. Volgens die regels nemen we ook contact op met de winnaar, met de bij ons bekende gegevens. Dat is een extra reden om te zorgen dat jouw gegevens ook op orde zijn. Wanneer de prijstrekking is geweest nemen we de dag erop gelijk contact met je op als je die 2000 Euro gewonnen hebt. Je krijgt dan van ons een bericht per e-mail, of wanneer bekend; via telefoon of aangetekende post.

Op die manier kun je dus je mening geven en tegelijk zorgen dat je online geld kunt verdienen. Wij willen er steeds voor zorgen dat je echt vragen krijgt die bij jou passen, en vragen je daarom ook informatie over jezelf in te vullen. Doordat je op die manier vragenlijsten echt af kunt maken kunnen we steeds een beloning geven voor elke enquête. En wij hopen natuurlijk voor je dat jij de volgende winnaar bent van onze prijstrekking.

« Terug naar Blog

Registreer vandaag!

of voer hier je gegevens in
Selecteer geslacht
Ik heb het Privacybeleid en de Algemene Voorwaarden gelezen, begrepen en akkoord bevonden. Ik begrijp dat ik e-mails zal ontvangen over relevante enquĂȘtes en updates van het lidmaatschap als ik gebruik wil maken van de dienst.
Ik geef toestemming voor het verzamelen, gebruiken en delen van mijn profielgegevens ten behoeve van deelname aan marktonderzoek. U kunt zich te allen tijde uitschrijven.