« Terug naar Blog

A Campingflight to Lowlands Paradise


Na dagen van regen lijkt het er op dat Lowlands 2015 toch geheel droog blijft. Al blijft dat natuurlijk altijd afwachten. Dat hoort ook een beetje bij een buitenfestival: altijd iets onverwachts. Dan kun je later verhalen vertellen over die ene keer dat je in de stromende regen je favoriete band hebt gezien, of juist compleet verbrand nog weken na je festivalweekend werd herinnerd aan het kamperen. Wij hopen in ieder geval dat alle Lowlandsgangers een fantastisch weekend hebben.

Minder belangstelling dan vorig jaar?

Het lijkt er op dat het festival minder populair is dan andere, voorgaande, jaren. Lowlands verkocht eerder steevast uit, maar diverse media meldden afgelopen maand nog dat er ruim 15.000 kaarten beschikbaar waren. Ook bij de start van het festival meldt men nog “Mensen die op het laatste moment nog naar Lowlands willen, kunnen nog steeds kaartjes kopen.” Hoe zou dat komen?

Een mogelijke verklaring is het feit dat er steeds meer goed georganiseerde festivals bijkomen. Ook binnen de steden zijn er steeds meer eendaagse uitjes met een festivalsfeer, waarbij ook de opzet van Lowlands wordt overgenomen. Veel festivals bieden ‘meer dan muziek’ en richten zich ook op kunst en cultuur, of bijvoorbeeld op eten. Wat denken jullie van het bezoek aan Lowlands, is er al genoeg te doen, of hebben we gewoon een beetje genoeg van dit oer-Hollandse campingfeest?

Meeste Nederlanders zijn nog nooit op Lowlands geweest

We vroegen jullie zelf naar het bezoek aan het festival in Biddinghuizen. De overgrote meerderheid van OpinieLand-lezers gaf aan nog nooit naar Lowlands geweest te zijn. In totaal gaf 73 procent van jullie in onze poll aan er nooit geweest te zijn. Nog eens 13 procent zei “Nog niet”, en laat dus de mogelijkheid open in de toekomst wel eens te gaan.

Dit betekent dat zeker 14 procent van onze leden wel ooit naar Lowlands is gegaan, dat is toch een redelijk aantal.

Niet alleen willen we graag weten of je wel of niet naar festivals gaat, maar we stellen je regelmatig vragen waarin we willen weten hoe jij tegen festivals, producten of diensten aankijkt. Op die manier kunnen we er direct voor zorgen dat er verbeteringen komen. Jouw mening heeft bij onze online onderzoeken dus direct invloed.

Krijg een beloning voor jouw mening

Lowlands wordt in de huidige ‘Campingflight’ vorm al georganiseerd sinds 1993. In die tijd is het groter, spectaculairder en duurder geworden, maar is er ook veel hetzelfde gebleven. De bekende tenten zijn nog altijd genoemd naar het ‘NAVO-alfabet’, bijvoorbeeld. Juist dit soort verbeteringen en veranderingen onderzoeken we ook bij OpinieLand. Wat er goed is kan blijven, waar jullie vertellen dat er verbeteringen moeten komen geven we aan wat daar anders moet.

Voor jouw mening krijg je dus een beloning in de vorm van directe invloed op producten en bedrijven, maar je krijgt bij ons ook betaald voor het geven van je mening. Voor elke online vragenlijst die je bij ons invult krijg je namelijk punten die je kunt inruilen voor tegoedbonnen voor webshops, of je kunt kiezen voor iTunes en PayPal-tegoed. Jouw mening is dus geld waard!

We zorgen er bij OpinieLand altijd voor dat je beloond wordt voor je deelname, en je zo kunt blijven verdienen met het doen van online onderzoeken. Daarom doen we er alles aan om er voor te zorgen dat de vragen die we stellen ook echt bij jou passen. Zo zorg jij voor verbeteringen in ons land, en verdien je ook nog een extraatje.

« Terug naar Blog

Registreer vandaag!

of voer hier je gegevens in
Selecteer geslacht
Ik heb het Privacybeleid en de Algemene Voorwaarden gelezen, begrepen en akkoord bevonden. Ik begrijp dat ik e-mails zal ontvangen over relevante enquĂȘtes en updates van het lidmaatschap als ik gebruik wil maken van de dienst.
Ik geef toestemming voor het verzamelen, gebruiken en delen van mijn profielgegevens ten behoeve van deelname aan marktonderzoek. U kunt zich te allen tijde uitschrijven.