« Terug naar Blog

Waarom Marktonderzoek zo belangrijk is


Bedrijven maken direct gebruik van jouw mening

De manier waarop we tegenwoordig Marktonderzoek kunnen doen is uniek: de uitkomsten hebben nu direct invloed op de beslissingen van bedrijven. Waar ooit vragenlijsten op papier werden afgenomen, hebben we inmiddels al ruim 15 jaar ervaring met snel en duidelijk onze mening geven via internet. Dat maakt die mening waardevoller dan ooit.

Jouw mening is voor OpinieLand dan ook erg belangrijk: bij de online vragenlijsten waar je bij ons aan mee kunt doen help je direct met het verbeteren van producten en dienstverlening. Door de online onderzoeken profiteer je van leuke prijzen, kun je direct geld verdienen, en help je tegelijkertijd de producten die je zelf gebruikt beter te maken.

Je antwoorden kunnen direct gebruikt worden, wat zorgt voor directe inspraak op alles dat je om je heen ziet. Online marktonderzoek heeft er dus voor gezorgd dat de invloed op de maatschappij veel directer is geworden. Je ziet al snel resultaat van de meningen die uit de online vragenlijsten naar voren komen. Dat is een ongekende manier van invloed uitoefenen door je mening je te geven.

Het voordeel van online vragenlijsten

Vragen stellen via internet heeft een aantal belangrijke voordelen. Een mooi voorbeeld is dat vragenlijsten niet saai hoeven te zijn: er zijn zoveel mogelijkheden om vragen te stellen dat we je niet hoeven te vervelen. Online vragenlijsten kunnen goed aangepast worden, zo kunnen we op een heel duidelijke manier om jouw mening vragen. En zo kunnen we ook zorgen dat je vragenlijsten krijgt die bij jou passen.

Bovendien kun je de enquêtes op elk moment van de dag doen: wanneer je tijd hebt om mee te doen staan er vragen voor je klaar. Je hoeft dus niet te wachten totdat wij je er om vragen, en je kunt de tijd nemen om zo duidelijk mogelijk te zijn. Geld verdienen met online enquêtes is dus leuk én makkelijk.

Online geld verdienen en invloed uitoefenen

Als je bij OpinieLand mee doet aan online vragenlijsten heb je naast invloed ook de voordelen van de beloningen die we je bieden voor elke ingevulde vragenlijst. Elke keer dat je meedoet verdien je punten, die je kunt inwisselen voor iTunes tegoed, geld of cadeaubonnen.

Je doet ook automatisch mee met onze prijstrekking. Elk kwartaal maak je dan kans op onze prijs van €2000. En als extraatje zorgt OpinieLand er ook nog eens voor dat het meedoen aan online onderzoeken helpt bij het steunen van goede doelen. Voor elke vragenlijst doen we namelijk een donatie aan een door jou gekozen goed doel uit ons Goede Doelen programma. 

De voordelen van OpinieLand

Op die manier heeft het meedoen bij OpinieLand drie voordelen: jouw mening heeft direct en effectief invloed, je kunt online geld verdienen én je steunt gratis goede doelen in Nederland met een donatie.

« Terug naar Blog

Registreer vandaag!

of voer hier je gegevens in
Selecteer geslacht
Ik heb het Privacybeleid en de Algemene Voorwaarden gelezen, begrepen en akkoord bevonden. Ik begrijp dat ik e-mails zal ontvangen over relevante enquĂȘtes en updates van het lidmaatschap als ik gebruik wil maken van de dienst.
Ik geef toestemming voor het verzamelen, gebruiken en delen van mijn profielgegevens ten behoeve van deelname aan marktonderzoek. U kunt zich te allen tijde uitschrijven.