« Terug naar Blog

Zo helpen onze online enquêtes je met geld verdienen


We krijgen vaak de vraag hoe we zorgen dat we je met elke online enquête een beloning kunnen geven. Dit kunnen we doen doordat we zorgen dat degenen die we uitnodigen voor deelname ook echt de vragen kunnen beantwoorden. Door middel van een aantal profielvragen krijgen we een beeld van wie jij bent. Hoe beter je jouw profiel invult, hoe beter we de vragen bij je kunnen laten aansluiten.

Je profiel invullen

Wanneer je net lid bent van OpinieLand krijg je een aantal vragen over jezelf. Dit zijn de profielvragen die zorgen dat we de vragen bij jou kunnen laten aansluiten. Wanneer we je daarna uitnodigen voor een vragenlijst begin je direct met het verdienen van punten.

Je profiel kun je bekijken een aanpassen als je bent ingelogd. Onder ‘Mijn Account’ vind je de optie ‘Mijn profiel’ waar je vragen kunt invullen die betrekking hebben op bijvoorbeeld je werk, gezondheid en vrijetijdsbesteding. Voor deze profielvragen verdien je geen punten, maar een volledig profiel zorgt wel dat we er goed voor kunnen zorgen dat alle enquêtes waar we je voor uitnodigen goed bij je aansluiten. Daarom kunnen we dan ook blijven beloven dat elke enquête je vervolgens iets oplevert.

“Hoeveel heb ik verdiend met de enquêtes?”

Als je bent ingelogd kun je ook snel zien hoeveel punten je al gespaard hebt. Onder ‘Beloningen’ vind je een overzicht van het totaal aantal punten. Om een bedrag bij te kunnen laten schrijven op je PayPal-rekening heb je minimaal 1000 punten nodig. Dit kun je ook nog gemakkelijk nakijken bij ‘Beloningen’ op onze website, als je bent ingelogd. Onthoud: voor elke enquête die je volledig hebt ingevuld krijg je er weer punten bij, dat kan dus snel oplopen.

Via het beloningengedeelte van de website heb je zo snel een overzicht van wat je bij OpinieLand verdiend hebt met het invullen van online onderzoeken. Neem een kijkje op je profiel om te zien welke andere beloningen je bij ons nog meer kunt verdienen. Bij elke beloning leggen we je steeds uit hoeveel punten je moet inwisselen. Dat geldt dus ook voor de webshops, zoals HEMA, Intertoys en H&M. Voor de meeste van deze webshops kun je een waardebonnen van 10 of 15 Euro krijgen.

Met het invullen van je profielvragen help je ons een beter beeld krijgen van wie jij bent, en welke uitnodigingen we je kunnen sturen. Wanneer je zo’n uitnodiging krijgt verdien je direct een beloning bij het volledig invullen van de enquête: zo simpel werkt het.

« Terug naar Blog

Registreer vandaag!

of voer hier je gegevens in
Selecteer geslacht
Ik heb het Privacybeleid en de Algemene Voorwaarden gelezen, begrepen en akkoord bevonden. Ik begrijp dat ik e-mails zal ontvangen over relevante enquêtes en updates van het lidmaatschap als ik gebruik wil maken van de dienst.
Ik geef toestemming voor het verzamelen, gebruiken en delen van mijn profielgegevens ten behoeve van deelname aan marktonderzoek. U kunt zich te allen tijde uitschrijven.