« Terug naar Blog

Zo maakt jouw mening het verschil


Wat gebeurt er met jouw antwoorden? We vroegen het één van onze klanten

We vertellen je graag hoe belangrijk jouw mening in onze online marktonderzoeken is. Niet alleen kun je geld verdienen door bij OpinieLand online vragenlijsten in te vullen, je maakt ook echt veranderingen in producten mogelijk. Maar je hoeft dat niet alleen van ons aan te nemen: onze klanten denken er net zo over. Hét bewijs dat jouw mening bij ons echt het verschil maakt. We vroegen onze klanten naar de reden om online onderzoek te doen via OpinieLand.

Plannen en beslissingen moeten onderbouwd kunnen worden, zo kregen we te horen. Bedrijven willen graag weten wat de beste manier is om hun klanten tevreden te houden, of tevreden te maken. De antwoorden in online onderzoeken worden dus direct gebruikt om te zien of een bedrijf wel op de beste manier te werk gaat. Zo kunnen dan ook weer nieuwe beslissingen genomen worden.

Continu in verandering

Waarom is marktonderzoek belangrijk? Volgens onze klanten zorgen de antwoorden die jullie geven er voor dat er goed kan worden ingespeeld op veranderingen. “Er worden nieuwe ideeën bedacht, creatieve oplossingen gezocht en er moeten beslissingen genomen worden”, en om die beslissingen te kunnen nemen is jouw mening belangrijk. Bij OpinieLand zeggen we niet alleen dat jouw antwoorden in onze enquêtes er echt toe doen, uit de reacties die wij weer terug krijgen blijkt dus ook dat ze echt het verschil maken bij de beslissingen.

Op die manier zorg je dus dat jouw mening over producten echt gehoord wordt. Dan kun je door het meedoen aan de vragenlijsten een positieve bijdrage leveren aan veranderingen, en je verdient er ook nog wat mee. Vouchers, elk kwartaal een prijstrekking, en OpinieLand doneert voor elke ingevulde vragenlijst aan een goed doel. Zo geven we die positieve instelling ook aan anderen door.

Jij maakt veranderingen mogelijk: Dankjewel!

“In vrijwel ieder bedrijf spelen resultaten van marktonderzoek een belangrijke rol”. De cijfers en conclusies die organisaties krijgen doordat jij bij ons je mening geeft, zetten dus echte veranderingen in gang. Voor die hulp willen we je graag nog eens extra bedanken.

Niet voor niets kregen we ook te horen dat de antwoorden in de onderzoeken de sleutel zijn tot daadwerkelijke resultaten. Ideeën van bedrijven krijgen pas vorm wanneer ze jouw mening er over hebben gehoord.

Namens alle werknemers van OpinieLand zeggen wij dan ook van harte: “Dankjewel, voor jullie hulp!”.


We hopen dat je nog veel vaker je mening wilt blijven geven bij OpinieLand. Dan help je direct verbeteringen tot stand te brengen en je verdient ook nog eens geld met het invullen van de onderzoeken. Doe je nog niet mee? Dan kun je je natuurlijk nu gelijk eenvoudig aanmelden.

« Terug naar Blog

Registreer vandaag!

of voer hier je gegevens in
Selecteer geslacht
Ik heb het Privacybeleid en de Algemene Voorwaarden gelezen, begrepen en akkoord bevonden. Ik begrijp dat ik e-mails zal ontvangen over relevante enquêtes en updates van het lidmaatschap als ik gebruik wil maken van de dienst.
Ik geef toestemming voor het verzamelen, gebruiken en delen van mijn profielgegevens ten behoeve van deelname aan marktonderzoek. U kunt zich te allen tijde uitschrijven.