« Terug naar Blog

Wat je moet weten over het invullen van een onderzoek


Soms hebben we al genoeg deelnemers

We vinden het belangrijk dat je jouw mening kunt geven, en geven je daarom steeds een beloning voor het meedoen aan onze onderzoeken. Het kan soms voorkomen dat je wilt meedoen aan een vragenlijst, en dat je een melding krijgt dat we al genoeg deelnemers hebben. Dat gebeurt met name bij onderzoeken waar we een specifieke groep mensen zoeken.

We vonden dan dat die vragenlijst voor jou erg geschikt was, maar soms worden we zelf verrast: er zijn meer mensen die op een bepaald moment gereageerd hebben. Dan hebben we snel al genoeg deelnemers.

Veel interesse voor een onderzoek

Natuurlijk nodigen we jou niet zomaar uit om mee te doen aan een online onderzoek. Daarom vinden we het ook jammer dat we je soms moeten teleurstellen. Soms zijn we voor een onderzoek op zoek naar een bepaalde groep mensen. Als we bijvoorbeeld op zoek zijn naar sporters nodigen we je graag uit wanneer je fanatiek sport. Dan kan het voorkomen dat er ineens heel veel sporters reageren, en daar zijn we erg blij mee: op een gegeven moment hebben we dan een compleet beeld van wat sporters vinden.

Op zo’n moment zullen we mensen die later op dezelfde uitnodiging reageren, moeten vertellen dat we al meer dan genoeg antwoorden binnen hebben. Doordat je bij OpinieLand betaald krijgt voor het meedoen aan onderzoeken kan het immers voorkomen dat onze leden enthousiast en snel reageren. Helaas is het niet altijd te voorkomen dat we je uitnodigen voor deelname, en dat dan blijkt dat er veel andere mensen al eerder waren met hun reactie.

We willen graag de juiste mensen aanspreken

Wanneer je mee doet aan onze online onderzoeken is het je misschien wel eens voorgekomen dat we je naar extra informatie vroegen en daarna moesten zeggen dat we toch naar anderen op zoek waren. Hoe kan dat?

We willen graag dat we je optimaal belonen voor je inzet. Daarom willen we je niet lastig vallen met vragen die je niet kunt beantwoorden. We zullen je dan ook af en toe eerst een paar introductievragen moeten stellen. Dat is vooral het geval wanneer we vragen over één onderwerp hebben.

Om er voor te zorgen dat we je niet onnodig bezighouden zorgen we er voor dat we alleen vragenlijsten sturen waarvan we denken dat je er de beste kandidaat voor bent. Daarna vragen we je dan om meer informatie, om er écht zeker van te zijn dat je mee kunt doen.

Zo vragen we dan naar specifieke producten of interesses: soms blijkt dan dat we je vragen zouden willen stellen waar je geen antwoord op kunt geven. We geven dat dan eerlijk aan. Zo krijgen we duidelijke antwoorden en zorgen we dat je geen onnodige vragen invult.

Op die manier kun je bij OpinieLand altijd beloond worden voor de vragenlijsten die je wel kunt invullen. Dat is eerlijk, snel, en het zorgt er voor dat je ook daadwerkelijk betaald krijgt voor de moeite die je doet.

Door goed te kijken of je de juiste persoon bent voor het onderzoek waar we je voor uitnodigen zorgen we dat jouw mening altijd gewaardeerd wordt. Bij ons verdien je dus geld met het invullen van vragenlijsten waar je echt iets over te vertellen hebt.

« Terug naar Blog

Registreer vandaag!

of voer hier je gegevens in
Selecteer geslacht
Ik heb het Privacybeleid en de Algemene Voorwaarden gelezen, begrepen en akkoord bevonden. Ik begrijp dat ik e-mails zal ontvangen over relevante enquĂȘtes en updates van het lidmaatschap als ik gebruik wil maken van de dienst.
Ik geef toestemming voor het verzamelen, gebruiken en delen van mijn profielgegevens ten behoeve van deelname aan marktonderzoek. U kunt zich te allen tijde uitschrijven.