« Terug naar Blog

Verdien geld door je mening te geven bij OpinieLand


Jouw mening heeft direct invloed

Bij OpinieLand krijg je betaald voor het geven van je mening in online onderzoeken. Via OpinieLand kun je sparen voor punten, waar je een hoop leuke dingen mee kunt doen.

Wanneer je lid wordt van OpinieLand krijg je de kans om via email vragenlijsten in te vullen, waarin we jouw mening vragen over verschillende onderwerpen.  Wij willen graag weten wat jij denkt. En door ons dat te vertellen krijg je betaald voor je mening.


Hoe werkt geld verdienen met de online onderzoeken van OpinieLand?

Bij elke online vragenlijst die je bij ons invult spaar je punten, die kun je inwisselen voor geld via PayPal of voor cadeaubonnen van winkels als bol.com, Zalando, Douglas en vele andere winkels. Of je kunt je punten inruilen voor een iTunes code waarmee je je iTunes tegoed kunt opwaarderen.

Ieder kwartaal geven we ook nog eens €2.000 weg in een prijstrekking. Je kunt jouw OpinieLand punten inruilen voor zoveel loten als je wilt. Met die loten doe je in dat kwartaal vanzelf mee aan de loterij, en maak je kans op die hoofdprijs van €2.000. Met deze optie maak je dus elke keer als je een vragenlijst invult meer kans op die kwartaalprijs.


Je steunt automatisch goede doelen

Bij elk onderzoek waaraan je hebt deelgenomen krijg je de kans om een goed doel te steunen. Dat kost je niets, ook geen OpinieLand-punten. We steunen na elke vragenlijst automatisch een goed doel, en jij mag beslissen waar we een donatie aan doen.

Door mee te doen met de onderzoeken van OpinieLand spaar je dus voor punten én je steunt tegelijkertijd goede doelen. Op die manier zorg je dus voor een leuk extraatje voor jezelf én steun je goede doelen in Nederland bij elke vragenlijst die je hebt ingevuld.


Jouw mening is belangrijk

Wij vinden dat ieders mening belangrijk is. Daarom sturen we je onderzoeken die bij jou passen, en waar we graag jouw mening over zouden horen. De antwoorden die je geeft worden direct gebruikt in evaluaties, nieuwe producten en het verbeteren van service van bedrijven.

Door jouw mening met ons te delen in onze online vragenlijsten help je om echte producten beter te maken, en verdien je geld door mee te doen. Omdat je bij ons verschillende manieren hebt om je punten te gebruiken, zorgt het meedoen aan online vragenlijsten bij OpinieLand altijd dat je iets krijgt waar je wat aan hebt.

Je antwoorden zorgen direct voor verbeteringen, je wordt betaald voor de vragenlijsten én je steunt ook nog eens een goed doel.

« Terug naar Blog

Registreer vandaag!

of voer hier je gegevens in
Selecteer geslacht
Ik heb het Privacybeleid en de Algemene Voorwaarden gelezen, begrepen en akkoord bevonden. Ik begrijp dat ik e-mails zal ontvangen over relevante enquêtes en updates van het lidmaatschap als ik gebruik wil maken van de dienst.
Ik geef toestemming voor het verzamelen, gebruiken en delen van mijn profielgegevens ten behoeve van deelname aan marktonderzoek. U kunt zich te allen tijde uitschrijven.