Help ideeën om te zetten in innovaties

Meld je vandaag nog aan!

of voer hier je gegevens in
Selecteer geslacht

1 Word nu lid!

Vul hierboven je gegevens in en ga daarna naar je e-mailbox. Activeer je lidmaatschap via de uitnodiging die je van ons ontvangt.

2 Deel je mening

Je kunt daarna je mening geven in onze online vragenlijsten. Dit is jouw kans om invloed uit te oefenen op de producten en diensten die je dagelijks gebruikt.

3 Word beloond

Maak ieder kwartaal kans op €2.000, spaar punten inwisselbaar voor geld en cadeaubonnen en steun gratis een goed doel!

Beloningen

Ieder kwartaal maak je kans op het winnen van onze geldprijs van €2.000. Voor ieder onderzoek waaraan je deelneemt, verdien je een lot in de loterij. Ook krijg je de kans om punten te sparen voor sommige van onze vragenlijsten. Deze punten zijn inwisselbaar voor geld via PayPal of voor cadeaubonnen van merken als iTunes, bol.com, Zalando, VVV en nog vele andere. Je kunt je punten vanaf 1000 punten inwisselen. Ook geven we je de gelegenheid om gratis een goed doel te steunen na ieder volledig ingevuld onderzoek. Jij maakt je keuze en wij maken een donatie namens jou!

Blog

De Tilburgse Roze Maandag


Datum: 25-7-2016


Het ontstaan van de special maandag op de Tilburse kermis is onduidelijk. Volgens sommigen was het een ‘gimmick’ om de minste drukke dag van de kermis plotseling te laten bezetten door homo’s en lesbische vrouwen.


Lees verder

Wandelaars eindigen vierdaagse op Via Gladiola


Datum: 22-7-2016


De laatste dag van de Nijmeegse vierdaagse wordt traditioneel afgesloten met de binnenkomst op de Sint Annastraat in Nijmegen.


Lees verder

Goed voorbereid voor de Zwarte Cross met Spotify


Datum: 18-7-2016


“Was heel Nederland maar zo gezellig”, stelt festival De Zwarte Cross op de website. En misschien is dat ook wel een goed uitgangspunt: veel festivals zijn een voorbeeld van saamhorigheid, ontspannen omgang en die bekende ‘gezelligheid’.


Lees verder