Help ideeën om te zetten in innovaties via betaalde enquêtes

Registreer vandaag!

of voer hier je gegevens in
Selecteer geslacht

1 Word nu lid!

Vul je gegevens hierboven in en ga naar je mailbox om je account te activeren via de e-mail die wij je zullen sturen.

2 Deel je mening

Je kunt daarna je mening geven in onze online vragenlijsten. Deze online enquêtes zijn jouw kans om invloed uit te oefenen op de producten en diensten die je dagelijks gebruikt, en daarvoor betaald te worden.

3 Word beloond

Maak ieder kwartaal kans op €2.000, spaar punten inwisselbaar voor geld en cadeaubonnen en steun gratis een goed doel!

Beloningen

Ieder kwartaal maak je kans op het winnen van onze geldprijs van €2.000. Voor ieder onderzoek waar je aan mee doet, verdien je een lot in onze eigen loterij. In onze vragenlijsten spaar je daarnaast voor punten, elke keer dat je een enquête helemaal invult. Deze punten zijn inwisselbaar voor geld via PayPal of voor cadeaubonnen van merken als iTunes, bol.com, Zalando, VVV en nog vele andere. Je kunt je punten vanaf 1000 punten inwisselen.We geven je ook de gelegenheid om gratis een goed doel te steunen na ieder volledig ingevuld onderzoek. Jij maakt je keuze en wij maken een donatie namens jou! Zo krijg jij betaald voor elke enquête, maar steun je ook een goed doel.

Blog

Enquêtes invullen voor geld en direct vertellen wat je vindt van het Nederlands voetbal


Datum: 24-5-2017


Het gaat goed met het Nederlands voetbal, zou je kunnen zeggen. Maar je zou evengoed kunnen beweren dat er veel werk aan de winkel is.


Lees verder

Dat is snel geld verdienen: grote stijging huizenprijzen


Datum: 19-5-2017


Het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS) becijfert op basis van onderzoek naar de prijzen dat in maart de prijzen van een huis 7,3 procent hoger lagen dan in maart vorig jaar.


Lees verder

Extra geld verdienen voor een cadeau met Moederdag


Datum: 12-5-2017


Moederdag staat weer voor de deur, om niet weer met alleen een bosje bloemen aan te komen is het leuk wat extra geld te verdienen voor cadeaus.


Lees verder
online-enquete-vrijheid

Hoe meet je vrijheid? Jouw mening telt in online enquêtes


Datum: 4-5-2017


Met dodenherdenking en bevrijdingsdag komen we altijd in aanraking met de betekenis van vrijheid, en wat er gebeurt als die vrijheid weg is.


Lees verder

Ook met slecht weer buiten geld verdienen met Koningsdag


Datum: 28-4-2017


Laat geld verdienen maar aan de Nederlandse kinderen over, ook met minder goed weer zitten die met Koningsdag massaal buiten op straat.


Lees verder
Spaarrente naar nul - betaalde enquetes

Met de spaarrente op nul, nu beginnen met betaalde enquêtes


Datum: 24-4-2017


Steeds meer banken overwegen de rente helemaal terug te draaien, zo verdien je op dit moment meer geld met betaalde enquêtes.


Lees verder