Help ideeën om te zetten in innovaties

Registreer vandaag!

of voer hier je gegevens in
Selecteer geslacht

1 Word nu lid!

Vul je gegevens hierboven in en ga naar je mailbox om je account te activeren via de e-mail die wij je zullen sturen.

2 Deel je mening

Je kunt daarna je mening geven in onze online vragenlijsten. Deze online enquêtes zijn jouw kans om invloed uit te oefenen op de producten en diensten die je dagelijks gebruikt, en daarvoor betaald te worden.

3 Word beloond

Maak ieder kwartaal kans op €2.000, spaar punten inwisselbaar voor geld en cadeaubonnen en steun gratis een goed doel!

Beloningen

Ieder kwartaal maak je kans op het winnen van onze geldprijs van €2.000. Voor ieder onderzoek waar je aan mee doet, verdien je een lot in onze eigen loterij. In onze vragenlijsten spaar je daarnaast voor punten, elke keer dat je een enquête helemaal invult. Deze punten zijn inwisselbaar voor geld via PayPal of voor cadeaubonnen van merken als iTunes, bol.com, Zalando, VVV en nog vele andere. Je kunt je punten vanaf 1000 punten inwisselen.We geven je ook de gelegenheid om gratis een goed doel te steunen na ieder volledig ingevuld onderzoek. Jij maakt je keuze en wij maken een donatie namens jou! Zo krijg jij betaald voor elke enquête, maar steun je ook een goed doel.

Blog

Ouderen online

Ouderen zijn snelst groeiende online groep zegt onderzoek


Datum: 20-2-2017


Uit onderzoek van het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS) blijkt dat 75-plussers de sterkst groeiende groep online zijn.


Lees verder
Warme Truiendag

Betaalde vragenlijsten over ons huishouden en het klimaat


Datum: 15-2-2017


Heb je afgelopen week bij het maken van onze betaalde vragenlijsten een lekkere warme trui of sweater gedragen? Deze week is de verjaardag van het Kyoto-akkoord, de dag waarom de klimaatafspraken gemaakt zijn.


Lees verder
Betere wachtwoorden op je profiel

Veilig meedoen aan online onderzoek met sterke wachtwoorden


Datum: 13-2-2017


We willen voor onze online onderzoeken natuurlijk graag dat je je profiel up-to-date houdt, en we gaan daar zorgvuldig mee om.


Lees verder
Minder persoonlijke faillissementen

Beter geld verdienen: er waren weer minder faillissementen


Datum: 8-2-2017


Volgens een onderzoek van het Centraal Bureau voor de Statistiek waren er afgelopen jaar minder faillissementen dan het jaar er voor.


Lees verder
Winnen in Leiden bij het cabaretfestival

Wie kan geld verdienen na de roem op het Cabaretfestival?


Datum: 6-2-2017


Met de start van het Leids Cabaretfestival komt de vraag: wie krijgt de eeuwige roem en een carrière waarmee geld te verdienen is? Enquêtes helpen ons een beeld te krijgen van wat mensen echt leuk vinden, maar zo’n cabaretfestival is een ander spel.


Lees verder
Films ontdekken in Rotterdam

Met marktonderzoek nieuwe films ontdekken in Rotterdam


Datum: 1-2-2017


Het Internationaal Film Festival Rotterdam is al weer in volle gang, en veel filmliefhebbers trekken naar de havenstad om films te ontdekken.


Lees verder